Ordentliga led lampor för allt!

 

Bazar är den engelska stavningen för ordet basar men etymologiskt härstammar ordet bazaar från persiskan och betyder på ett ungefär "prisernas plats". En basar är alltså, enligt traditionen, en marknadsplats och en e-bazar är då, om man följer logiken, en elektronisk marknadsplats - en webbshop, helt enkelt. Faktum är att detta brukade vara just en webshop; en plats där man kunde handla typiska "bra att ha-grejer" (a.k.a. "samla damm i skåpen-grejer"). 

 

 

En e-bazar för sinnena

Idag är E-Bazar inte längre någon webshop utan en blogg som tar upp diverse pekuliariteter. Den enda röda tråden på den här bloggen är att den ganska ofta lyfter ett ögonbryn; får folk att dra på smilbanden; får någon att utstöta ett "AHA!" eller på annat sätt reagera. Det är skojigt här - och ibland lite konstigt. Många gånger är det också helt igenkänningsbart och vanligt - men till extra bra pris. Denna blogg är en E-Bazar för sinnena, om man så vill. Det säljs vare sig fisk eller navelpiercings här, men du kan omöjligt besöka denna basar utan att lämna den med något i påsen.

 

Led lampor är den senaste ljusrevolutionen, det känner du kanske till? Ingen annan lampa är så snål på el som led lampan. Led lamporna består av små dioder som ger ett exakt ljus och ger därför en stor ljuskrets där du behöver dem. Arbetar du nattetid hjälper dig led arbetsbelysning så att du inte blir trött av mörkret. Arbetar du utomhus är led lampor bra och kan monteras var som helst, på väggen, på bilen, på en strålkastare, eller där du helt enkelt behöver den i garaget, på gräsmattan eller på balkongen. Behändigt och praktiskt, med lång hållbarhet och ekonomisk el-användning.

Här hittar du led belysningarna

På sajten Visionize.se kan du i lugn och ro välja och vraka av led lampor. Visionize.se har som målsättning att erbjuda bra produkter till bra priser. De köper från tillverkare utan mellanhänder kan därför hålla priserna nere. Förutom import, export och försäljning av belysningsprodukter ombesörjer tar de hand om montering, och hjälper kunder som vill ha specialtillverkade led belysning, till exempel med företagets egna varumärke, utseende och färg.

16 sep 2017