Roliga och säkra plånböcker

 

Bazar är den engelska stavningen för ordet basar men etymologiskt härstammar ordet bazaar från persiskan och betyder på ett ungefär "prisernas plats". En basar är alltså, enligt traditionen, en marknadsplats och en e-bazar är då, om man följer logiken, en elektronisk marknadsplats - en webbshop, helt enkelt. Faktum är att detta brukade vara just en webshop; en plats där man kunde handla typiska "bra att ha-grejer" (a.k.a. "samla damm i skåpen-grejer"). 

 

 

En e-bazar för sinnena

Idag är E-Bazar inte längre någon webshop utan en blogg som tar upp diverse pekuliariteter. Den enda röda tråden på den här bloggen är att den ganska ofta lyfter ett ögonbryn; får folk att dra på smilbanden; får någon att utstöta ett "AHA!" eller på annat sätt reagera. Det är skojigt här - och ibland lite konstigt. Många gånger är det också helt igenkänningsbart och vanligt - men till extra bra pris. Denna blogg är en E-Bazar för sinnena, om man så vill. Det säljs vare sig fisk eller navelpiercings här, men du kan omöjligt besöka denna basar utan att lämna den med något i påsen.

 

På siten Living Studio med adressen livingstudio.se, hittar du smarta plånböcker. har du någonsin haft svårt att få fram just det kreditkort, eller betalkort som du vill ha? I så fall är du inte ensam. Många har stått vid kassan och fipplat och fipplat i sina plånböcker för att få fram sina kreditkort medan kön bakom har vuxit sig lång. Då är Secrid Wallet-plånboken en lösning för dig. Med en liten spak längst ner på plånboken – du behöver inte ens öppna plånboken – skjuts kreditkorten upp, du väljer kort, betalar och skjuter tillbaka korten i din Secrid Wallet-plånbok. Så användbart. Någon har tänkt till och hittat på en lösning till alla oss som antingen har för tjocka fingrar eller för tjocka plånböcker.

Säkerheten och skyddet viktigast för Secrid Wallet

Kreditkorten är kort med ett datorchip inbyggda och kan lätt avmagnetiseras, på ställen som är till just för det, som vid klädesaffärernas kassor, mataffärernas kassor och så vidare. Secrid Wallet-plånboken har ett hölje i aluminium som skyddar mot avmagnetisering. Secrid Wallet-plånboken har fler fack för kort utan datorchip, för sedlar, kvitton och annat man vill förvara där. Plånboken stängs sedan med en tryckknapp som håller ihop innehållet. På livingstudio.se finner du Secrid Wallet-plånböcker i olika färger, material och storlekar. Där hittar du även andra smarta prylar till heminredning, kontor, till kök och badrum och datorn. Beställ hemma i lugn och ro. För beställningar på minst 500 kronor är frakten gratis. Siten livingstudio.se är väl värt ett besök, in och kika!

3 okt 2017