Ska man äta kosttillskott eller inte?

Det finns idag olika sätt att se på kosttillskott. En del tycker att man inte ska äta dem, medan det för andra är nödvändigt att göra det. Sedan så är det ju så att det finns olika former av tillskott som man kan äta. Den som tränar kan äta Fitline från PM International till exempel. Sedan finns det tillskott som kan vara nödvändigt att man äter för att man inte får i sig det via maten. Fisk är ett bra livsmedel, men många tycker inte om det eller tål det inte. Då får de inte i sig Omega 3 som är viktigt. Då kan man få det via kapslar istället. 

Bra med varierad kost

Det bästa sättet att få i sig det vi behöver är så klart att äta en varierad kost. Dessvärre är mycket av den mat som finns idag fattiga på många av de närignsämnen vi behöver. Därför behover man tillföra vitaminer, mineraler med mera via kosttillskott. Det så att man inte får brist på dem. Brist kan nämligen leda till sjukdomar. 

Bra med tillskott vid träning

När man tränar kan det vara extra viktigt att få i sig rätt sorts saker. Inte bara då de vitaminer och mineraler man behöver, utan även det som ger en extra boost till träningen. Det är vad man kan få via Fitline. De har olika sorters tillskott beroende på vad det är du tränar. 

30 Aug 2019