Dags att sluta röka kanske?

Är du rökare så har du kanske upplevt att du en morgon vaknar med en klump i halsen, hostan börjar komma och det känns som om du har en askkopp nerstucken i halsen. Det enda som hjälper mot denna känslan är att gå och ta en cigarett... Eller är det verkligen så? Nej, det är kroppen som talar om för dig att du kanske inte borde fortsätta röka och att det vore en bra idé att fundera på att hitta ett sätt att sluta. Även om det för stunden känns bättre att ta ett bloss så kommer det gradvis bara att förvärra situationen. jag vet att det inte är lätt att sluta, själv tog det 5 försök innan jag lyckades och nu i efterhand så kan jag säga att det var det bästa jag har gjort!

Sluta röka tips som funkade för mig

Självklart så finns det olika sätt att sluta men jag delar med mig av några saker som gjorde det enklare för mig och du väljer själv om du vill använda dem.

  1. Köp en el-cigarett från EQCigs så har du något att blossa på när du blir som mest sugen. Röken är ofarlig men du får den rätta känslan. 
  2. Berätta för alla du känner att du vill sluta, de kommer att hjälpa dig och stötta dig. Det gör också att de förhoppningsvis säger nej om du ber om en cigg.
  3. Spara en fimp i en burk. När du blir sugen på att röka så går du och luktar på den. Det gör att du minns hur äckligt det faktiskt luktar och suget försvinner snabbt. 
16 Jun 2017