Skynda fynda stora kläder!

Här finns den äntligen – affären med sportkläder för alla som drar XL storlekar. Här finns snygga jeans, vanliga byxor (som chinos),vanliga tröjor, t-shirts, pikétröjor, jackor och shorts, kostymer, arbetskläder och sportkläder. Att hitta kläder för stora killar är väldigt svårt. Nästan omöjligt. Framför allt sportkläder är svåra att hitta. Det är också svårt att hitta tillräckligt stora skor för dem som antingen är längre eller större än genomsnittet. Tar tacksamt emot tips på skor för stora storlekar. 

Just nu rea

Skynda fynda för just nu pågår det rea i deras sortiment upp til 87 procents rea på vissa av deras kläder. Det är bra priser för så pass bra kvalitet som det är på deras kläder. Just nu är det rea och flera kläder kostar mindre än hälften av det ursprungliga priset. Här hittar du kläder för alla väder, som ordentliga regnkläder, skidjackor, linnen och jaktkläder i bra material. Det som fattas är skor för större storlekar. Än har vi inte hittat tillräckliga skor, förutom att man blir tvungen att beställa skor från USA. Vill har tips på stora storlekar på skor!

Finns bra priser på nätet

Här finns mycket för stora och långa. Förutom sportkläder kan man hitta snygga kläder i storlekarna 2XL-8XL och jeans i storlekarna W40-W70. Här finns snygga kostymer, tröjor, kavajer och sport- och arbetskläder. Här kan du vara trygg med att hitta din storlek.

29 Oct 2017