Sugen på att åka utomlands

Jag har gått här hemma ett tag och längtat bort. Jag är så grymt sugen på att åka utomlands någonstans. Jag vet inte var, bara det är varmt och skönt och är ett ställe som verkar trevligt. Jag har kikat runt lite på nätet och sett att det bland annat finns resor till Brasiilien och Kuba resor. Kanske man skulle ta en resa till Brasilien? Jag har aldrig varit där, eller någonstans i Sydamerika. Vet att det är ett ställe som i alla fall har det jag söker, som sol och värme.

Se sig runt i världen

Jag har åkt på charter många gånger, men denna gången vill jag se lite mer. Kanske en resa till Kuba med Inca Tours vore nåt då? Det är ju klart annorlunda en att ta en vanlig solsemester till Europa. Jag tycker att medan man kan, så ska man försöka se sig omkring i världen så mycket man kan. Det finns ju faktiskt väldigt mycket att se och många världsdelar att åka till. Så då är det ju dumt att inte ta chansen. En del åker ju tillbaka till exakt samma ställe år efter år, men så kan man ju inte upptäcka nya saker på. 

Ska man boka?

Frågan är ju om Kuba resor eller resa till Brasilien är det som lockar mest just nu, eller om man ska ta Peru, eller kanske en kryssning? Finns så mycket att välja mellan. Så får se vad det blir att jag bokar.

 

16 Aug 2018